Your Cart

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

Continue Shopping

QUICK VEHICLE FINDER

VEHICLE FINDER

Questions & Answers

Browse among the most frequent and popular questions and find accurate answers.

recent questions tagged: ...

picto contact

Looking of our top participants?

See users
picto contact

Couldn’t find what you were looking for?

Ask us a question

0

MODULE LED'S DON'T DO ANYTHING WHEN PLUGGED INTO VEHICLE

USED FLASHLINK, MODULE HAS CORRECT FIRMWARE, PLUGGED INTO VEHICLE CORRECTLY, HELD DOWN BUTTON AND ATTATCHED 4 PIN CONNECTOR TO MODULE, NOTHING HAPPENS. NO LED'S LIGHT UP AT ALL. evo-all standalone

0

Can you help program my 2014 Ford Fusion with fort3 t-harness?

2014 Ford Fusion with evo-all and fort3 t-harness wont program as standalone. I turn the key to the on/run position and the light just stays solid blue and never flashes.

0

Ford Ecosport 1.0L Titanium 2021 MY 2018 - Fortin EVO-FORT3

Hello, My vehicle is Ford Ecosport 1.0L Titanium 2021 MY 2018 - Push-to-Start I tried to program the Evo All with my car but the remote starter function did not work. Lock-Lock-Lock then the card horns twice and I saw the RED light then the YELLOW light turn on. Both lights stays but the car doesn't start. Any solution? Best regards,

0

2015 Jetta Push To Start can't operate door looks with RF-KIT 642W

I just installed an EVO-All with Crimestopper RF-KIT 642W using a T-Harness in my 2015 Jetta TDI with Push to Start. The factory fob still works and can remote start by pressing lock 3 times. The 642w fob can only remote start and remote stop the car. It has no control over the door locks or trunk. When I press the lock or unlock button on the 642w fob I see the blue led on the EVO-All come on slightly. What am I missing? Thank You!

0

2017 Highlander It Locks/Unlocks but DIDNT remotely start from Mobile.

2017 Highlander Push to start EVO All standalone with Tharness & Evo start2 It Locks/Unlocks but DIDNT remotely start from Mobile. I had evoall standalone with Tharness installed on the 2017 Toyota Highlander push to start working perfectly fine Purchased a evo start2 with flash Link Updator 4 Removed the evo all module and update the firmare to latest Save receommended options and save the options Checked the Option C1,D1 H & H2 are on on the module Try to decrypt thru decryptor, didnt succed Installed EVostart 2 Antenna in the car windshield NOTE: the antenna cable shown in installation guide is bit different from shown, have more connector and loose 4 cables red black yellow and green Using Connection1 from evostart2 guide for EVO ALl standalone Installation StepA:Connect 6 pin Antenna conector to Antenna Step B: Connect 4 pin female blue connector to 4 pin male black connector from T harness STep C: Connect Yellow wire from Antenna cable to Yellow wire going on A1 on 20pin white connector of T harness Program EVO All with EVO start2 and got a green light. (programming successful) Installed app on mobile and try to start, When trying to start from MObile, the evostart2 gets a signal, shows blue light in atenna , but do nothing I tried with OEM key fob for lock x3, it does nothing Factory Reset the module, flash the module using flash Link Updator 4 Turn on c1 d1 and d6 h2 Program the module again and works with oem remote Program the evo start2 Able to lock and Unlock, but not able to start from mobile Troubleshooting: I removed the yellow wire sttached to tharness DONT KNOW WHAT HAPPENS WRONG ALso checked grounding dark blue wire from 20 pin T harness to check if get red, NO D1 is enabled please help

0

Evo FORT3 standalone 1 key with rfkit Fortin 642 not remote starting explorer PIU

Hello, installed EvoFort3 standalone RS with 1 key to 2016 Ford Explorer PIU that is prewired with hood pin switch with no actual hood switched. I jumped the wires at the connector. Installed the harness per the guide with all options on with the Fortin f642 2way kit. Car will lock unlock etc but with the remote start, it does not crank. After the 2 attempts the Red LED flashes 3 times. With the wires jumped it does not show that the hood is open. Do i need to get that changed at the dealer? Assistance greatly appreciated. walter

0

My Evo-All does not start my Cruze 2017

I have a Cruze 2017 standard Key and I bought an Evo-All, followed all the steps of the guide,  the blue light flash slowly, after decryption complete, I installed the Evo-All again in the car, without pressing the programming button, when I press the lock buttom  three times the car does not start, every time I press the lock buttom the blue light comes on, but not nothing happens. The same is when i press, lock-unlock-lock.

0

2018 Buick Enclave Successfully Done With Envision Firmware and EVO-GMT6

Just to let everyone know I have successfully installed a EVO-GMT6 in a 2018 Buick Enclave with the firmware and install guide for the Buick Envision of the same year. BCM Location is exactly the same and programming is the same. However, Location of KEY reader isn't in the cup holder, it's located in the bottom of the center console centered and to the back.

0

2018 Toyota Highlander PTS EVO-ALL 642W AUX does not operate power lift gate?

2018 Highlander PTS, from what I can gather there is no viable solution to the liftgate option without an EVO-ONE. The 642W/EVO-ALL just sends a pulsed output to the liftgate as far as I can tell, but it requires a latching pulse. Anyone know of any current solutions?

0

Standare or Standalone?

service number 001A06 556424 2016 GMC Sierra 2500 Diesel, automatic, standard key, ON-Star I have the EVO-ALL module and the GMT-3 harness. All seemed to go well on the install but have questions and ready to put the firmware in and do programming. 1.Document indicates Lock/Unlock wires not needed with On-Star. Advise. I've only connected parking lights and CAN-BUS line. 2. When selecting firmware, I get standard or stand-alone question. Unsure of the difference. Also - what is the CORRECT document I should be looking at for following the complete installation for my setup. Thanks! Matt Bettendorf, IA

0

2018 Highlander Won't Start with Evo-All and T-Harness

Used the flash link to update the EvoAll unit to firware 79.45 Following the Stand-Alone Evo-All & THAR-TOY6 instructions, connected all connectors that are mandatory. Did not connect the "optional" wire to the push button start switch, what is it for? Also, did not install a hood pin as the 2018 Highlander should have hood sensor built into the ECU, yeah? Push lock 3x, blue light on EVO flashes with each push, then one flash, then nothing.

0

2011 Jetta Diode Installation

I am installing an Evo-All with a T-Harness and a bypass transponder in a 2011 VW Jetta with a standard key. The directions are stating to install a diode if the vehicle requires push brake to start. My vehicle does require this feature and I am trying tio understand how the diode is wired. The T-Harness directions are the only directions that show a diode in this circuit. Is the diode wired in series of the D2 wire (yellow/blue) at the Evo-all and the T-Harness? Is the T-Harness bypassed on this circuit and the diode is installed in series directly from the D2 wire (yellow/blue) to the BCM B3 (Black/Red)? Your help will be greatly appreciated.

0

06 grand cherokee evo-all with t-harness, module wont program

evo-all and chr5 t harness, wired according to F on guide, blue light on, turn key on, blue light off and nothing happens. Turn key off and blue light comes back on. Tried 2 differet evo-alls, two different harness' and even tried reversing the gray and gray/black wire in harness in case harness was incorrect. Also tried different firmwares. Still nothing.

01/12/2017