Votre panier

Votre panier est vide.

Votre panier est vide.

Continuer le magasinage

RECHERCHE RAPIDE DE VÉHICULE

RECHERCHE VÉHICULE

Questions & Réponses

Consultez les questions les plus fréquemment posées et trouvez des réponses pratiques et pertinentes.

recent questions tagged: ...

picto contact

Vous cherchez nos meilleurs participants ?

Voir les utilisateurs
picto contact

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ?

Posez-nous une question

0

Reset a couple units I never got working

Hello, I'm wondering if it's possible to fully reset a couple evo-one units I bought but never finished installs for cars I no longer have. Would like to install in my current vehicle if possible. Unit#1 07/2017 service no. 002B07 183915 Unit#2 04/2017 service no. 002B07 172354 Thank you

0

Factory reset of the unit

When I wanted to start the car remotely, it doesn't respond, so I think the unit needs an update, but unfortunately I got a slogan that it reaches the maximum. Please reset it for me. Model/ evo-one Date/ 2023/11 SN/ 002B04650350

0

2015 Titan horn chirp

I am trying to get the horn to chirp on remote start, as well as locking. 2015 Nissan Titan EVO-ONE Ser 002b04275287. I measured the orange/black for a -ve pulse, and do not see anything. Am I missing an option?

29/05/2024

Honda G M (13980Pts.)

0

honda fit and evo-one

Hello. I put Evo-One on the fit. Sometimes the position lights start flashing. What will be the fault?

0

Evo one can't function product

Hi sir I have install evo-one in my Kia sportage 2014 can't function all try ready u key bypass programming ready same no function

0

EVO-ONE: car starts, then stops, hazard lights flash 3x, then starts, then stops finally

Hey everyone! I'm using an EVO-ONE with T-Harness for the 2020 Kia Sorento PTS. When I do the 3x lock, the car turns on, then stops after a few seconds, flashes the hazard lights 3x, then turns back on, then stops after a few seconds with no hazard lights flashing. Any help would be great, thanks!

22/05/2024

Toyota G M (13980Pts.)

1

2014 4runner (key)

Hello. With evo-one, can I start a 2014 4Runner with an OEM key fob? 3x lock

0

DCRYPTOR LIMIT FOR MY MAZDA 3 2021 PUSH TO START

My evo one dcryptor limit reached error is showing .please help reset

sn 002B04 237806

0

RF912 Remote on existing RFK942

Hi I have an Evo One with a RFK942 kit and remote in the 2019 VW Golf, can I pair a spare RF912 remote to this kit as it is smaller, as it doesn’t currently seem to pair.

0

Evo one 05 jeep liberty

I have a evo one, and an 05 jeep liberty but i dont see it as compatible. Is that for all functions or i can i use it for the remote starter? Other than software issues i dont see why i couldnt use the remote start as long as the remotes are programmed

0

Linkr-lt2 and Fortin rf kit?

Has this combo ever been fixed to work again? Or is capitalism still keeping the fix from ever happening?

23/03/2024

Subaru Jim (850Pts.)

0

2015 Subaru Legacy STD key alarms when opening door after unlock with key fob but not with smart-phone module unlock.

I have a 2015 Subaru Legacy that I have install an EVO-ONE (002B07172969) on with the T-Harness and have an issue with the car alarming when the door is opened after unlocking it with the key fob. If I use the smart-phone module to unlock the car, no alarm sounds when the door is opened. If I disable the alarm feature (change from option 14.2 to 14.1) everything works fine. Any ideas? On another note, the troubleshooting app for android does not exist on the Google Play Store.

0

TPMS Light after EVO-ONE install; lots of Communication Lost codes

Hi, so after my remote install, the TPMS light is on all the time. I understand during remote start this is normal, but this is all the time. I have checked all my tires, they are within normal range. So I ran a code pull on all CANBUS systems, and the result was CURRENT/HISTORY lost communications codes on several modules, one being the TPMS system. It is system code B1247, Main Body ECU Lost Communication... however there are several others too, a dozen or so, to other systems. I thought perhaps they were historical from when I disconnected everything to connect the T harness, but I cleared them and all came back, after I tried clearing just the TPMS code unsuccessfully. I attempted clearing the current/history lost communication code. The light went out for about half a second, and it came back quickly. Checked codes again, it was back. Not sure if that screen shot is visible, all I can see is a placeholder symbol. I will place a share link in my google drive to the code list. VIN removed, but it is a 2018 Toyota Corolla H-Key using THAR-T18 (think the kit i bought was EVO-ONE-T18?, I'll reference and update, but it was the EVO-ONE kit containing the T18 harness) I am presuming this is possibly a programming issue with the EVO-ONE module since the OBD2 port passes thru, but not sure. This is my first experience with Fortin products and do not want to start messing randomly with settings I do not fully understand yet. I've done remote starts before but this is my first Fortin system, switched because of the quality level; I do have a EVO-FLASH unit and have the ability to flash/reprogram everything myself, I have all tools and interfaces needed to make it work, thanks in advance. Details are below: 2018 Toyota Corolla H-key, EVO-ONE, THAR-3 / THAR-18, RF442 installed, TPMS-hijack installed to allow OEM remote start (working OK since installed) https://drive.google.com/file/d/1wVWxhNDwFs4chpdfGXHE7lqC3UKpKHwd/view?usp=sharing

0

2013 Audi A7 Wont Start, key not recognised

I'