Votre panier

Votre panier est vide.

Votre panier est vide.

Continuer le magasinage

RECHERCHE RAPIDE DE VÉHICULE

RECHERCHE VÉHICULE

Questions & Réponses

Consultez les questions les plus fréquemment posées et trouvez des réponses pratiques et pertinentes.

recent questions tagged: ...

picto contact

Vous cherchez nos meilleurs participants ?

Voir les utilisateurs
picto contact

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ?

Posez-nous une question

0

2004 Pontiac Vibe Install

I am trying to install a Evo One on my 2004 Pontiac Vibe. It dose not have a transponder and i can not seem to get it work under the no vehicle specific install through the update software. What is the best firmware to use since there is none listed for the Vibe till 2008?

0

is there a t harness for an 2007 pontiac g5

0

2016 Jeep Wrangler Viper 4606v evo all

I installed viper 4606v and evo all d2d mode everything working good the problem was the car crank but won't start And start after 2 or three times do you recommend programming tach?

0

Remote start help

I have installed a cs800-s on a 2005 pontiac wave. I only connected the start function, no door locks, horn,lights, ect. When I start the vehicle the alarm goes off & i loose the door locks on the original remote. Also see there is PATS wiring on the wire color shhet , what is this for? Thanks in advance Rob

0

Anyone successfully done a 2007 Grand Prix with an Evo one?

Wondering if anyone has done a 2004-2008 Grand Prix with an EVO ONE. If so which firmware? I know that it relies on the J1850 but I am unsure of which firmware would make that work properly and the programming for said creature......

0

Bypass solution for 2005 Pontiac vibe

Cannot find a solution for the bypass module on 2005 Pontiac vibe

0

installing cs800s w fortin int-sl+ every thing works fine while key is in switch what am i not getting hooked up

unit will remote start with key in switch but wont when i take it out am i missing some connections

0

cruise control is not working after install the Evo One on Pontiac pursuit

cruise control is not working after install the Evo One , and also the Door lock unlock from remote is not working only from the door lock inside the door itself but nor remote , the cruise control is not working after install the evo one it was working before install and it s normal , the light is show but the speed will not set at all even at speed over 50 or even 100 , any suggest what is the problem could be and what is the solution for it.

0

Missing Data wire

I'm installing a evo all with a Ultrastart remote start module on a 2009 sv6 there is no tan/white wire in c1 pin 37 at bcm. for data is there another spot to pick this up?. Also wire diagram does not show remote start module wiring?

0

2007 Pontiac G5, Manual Transmission, Evo-One, how to wire clutch bypass

0

LED does not flash during programing. 2005 Pontiac G6

I am using the int-sl+ with compustar cs800s. All of the compustar functions work with the datalink connection through the int-sl+. When I hit the lock button on the cs800s remote, the LED on the int-sl+ flashes once, but when I turn the ignition key on it never flashes. I have the purple/white data BCM wire hooked to the keyless data wire at the bcm. I have updated the int-sl+ to version 3.06. I have checked for 12v on the pink ignition wire and have it. From the cs800s remote the doors lock/unlock, the trunk pops, and when you try to remote start the fuel pump, dash lights, blower motor all come on. Just no crank and start. To clarify programing the int-sl+, I push the program button and plug in the datalink connector, then release the button. The LED comes on when I connect the datalink. Then I connect the white connector. The LED stays on. Then I push lock on the cs800s remote. The car locks and the LED goes off. Then I turn the ignition key to on and nothing happens from there.

0

FX64-2W WITH EVO ONE pontiac pursuit

FX64-2W not working with evo one , i connect all wires to the care it is without T harness, now when i try to program the key fob the LED on antenna not flashing it is just flash once when i connect the 4 pin blue wire small one , i am confused because the 4 pin port on evo one as chart H is for antenna which i don't have cable for it but the other blue port small i have cable for it,.

0

INTSL+ 2003 Pontiac Montana security light takeover

Installed an autostart remote start and INT-SL+ into a 2003 Pontiac Montana and everything seemed to go well until it was all back together and tried to do a key takeover the security (lock symbol) icon is displayed in the information centre on the instrument panel. Tried the Q and A and followed instructions to cut Orange PK3 wire and atach one side to yellow and the other to yellow/black of the INT-SL+, tried this and did not change. Tried updating the firmware to V3.06, thought I had it fixed until vehicle was put back together and security icon still comes back on. Everything is normal starting the van with the key, everything is normal when remote starting. It's during takeover when the key is put into run and brake is applied to shut off remote starter that the security light comes on solid and stays on until vehicle is shut off and restarted with they key. Any suggestions, other than black tape over the light?

0

Pre loaded EVO-FORD , EVO MAZDA that is flashed to Pontiac would it work?

I purchased EVO-ALL and flashed to 2008 Pontiac G5 and installed it to using ProStart. Guide # 46721. But it wont crank/start. Double checked all connections - all good. Uses a trouble shooting guide with no avail. I just noticed that at the back of EVO-ALL unit , it says " EVO-FORD , EVO MAZDA pre loaded ". Could it be the cause?