Recherche rapide
Trouvez la bonne solution pour votre véhicule.

Questions & Answers

Help with evo one that programs successfully but does not start the vehicle

0 votes
I have 2015 honda crv push to start. I installed evo one with t-harness THAT-ONE-HON3 rev.2. Followed the guide #57131. Everything programed correctly. I wanna use oem remotes by pressing 3x lock to start my car. However it does not work. Blue light comes on evo one every time I press lock on the remote but does not start the vehicle. No red light. When I start the vehicle manually by pressing the brake and pushing the start button I have a yellow light on the evo one. I hoppe somebody would help me to figure this out. Thanks in advance
posté Fev 14 dans la catégorie Honda par Jasminko Corbic (130 points)

1 Réponse

0 votes
Make sure you cut the yellow loop for automatic transmission. When trying to remote start, you should see the red led on the side of the module (right under yellow loop) flash a diagnostic code, how many flashed you get ?
répondu Fev 14 par Mathieu Bertrand Collin (49,520 points)
Yellow loop wire is already cut and when I press 3x lock I get 2 red flashes following rapid flashing for couple of seconds. Thank you for your response

1-2 red means the unit is seeing that the brake is active. If parking lights are connected, see how many times they flash instead of trying to read the red led. 

5064604320036524885" style="width: 500px; height: 258px;">

 

...

Wirecolor.com

Le savoir-faire au travail

WireColor.com est l'ultime outil en ligne pour les installateurs de démarreurs à distance et de systèmes d'alarmes. Le site fourni des informations sur le cablage et des photographies détaillées des processus d'installation.

Infolettre

Recevez nos nouveautés
par courriel.