Recherche rapide
Trouvez la bonne solution pour votre véhicule.

Questions & Answers

5 amp ignition fuse blowes every time the car is shut off.

0 votes
I have installed the EVO-FORT1 in a 2015 Ford Focus. Now after the car is shut off either with the remote or key the 5 amp ignition fuse will blow. I have secured all the unsed wire ends and tied everything up. The only things that needed to be connected was the T- harness and the two datalink wires. Is it possible to have a bad interface module or do I need to wire in a relay to the module?

I dont have the servce number because the module is installed under the dash.
posté Dec 28, 2018 dans la catégorie Ford par Kenny Smith (130 points)

1 Réponse

0 votes
Connect wires E3 and E4. Assuming its an Evo One unit.
répondu Dec 28, 2018 par Anthony Wilkinson (7,120 points)
It is an EVO FORT1 and there is no plug going into the E connector location. I believe mine get power and ground from the B connector.
Ok looks like you have to do the warning on top of page 4.
Thank you, that is what I thought I would need to do. I will cut the red wire (B4) and run a 10 amp powered fuse to it and then cut the black (B3) wire and connect it to ground. Thanks for your help!
...

Wirecolor.com

Le savoir-faire au travail

WireColor.com est l'ultime outil en ligne pour les installateurs de démarreurs à distance et de systèmes d'alarmes. Le site fourni des informations sur le cablage et des photographies détaillées des processus d'installation.

Infolettre

Recevez nos nouveautés
par courriel.