Recherche rapide
Trouvez la bonne solution pour votre véhicule.

Questions & Answers

Evo-one with T-Harness will I need to install 6 pin power connector

0 votes
Hey all, I have a 2016 Audi A3 8V Push to Start. & before I begin my installation here. I am following the given guide for the no key required Evo-one and T-Harness (thar-vw1) & was wondering if I also need to install the 6 pin power connector that came with my Evo-one. As the guide I am following doesn't specify for my vehicle. Thanks!
posté Nov 9, 2021 dans la catégorie Audi par Steven Carlos (130 points)

1 Réponse

0 votes
you do not need the high current plug, use the small black instead.
répondu Nov 9, 2021 par Haidar Jabbar (21,370 points)
So I'm gonna try be as thorough as possible as I now have another problem

I followed GUIDE # 82551

and have successfully installed my system. Before I began programming I updated the firmware on the Evo-one. As my first time around it never got through step 10. Now i managed to sucessfully complete the programming process, Dcryptor was sucessful. Everything checked out but to my surprise I couldn't get it to remote start. Nor do I see any lights come off of the module or on the dash. The sequence I've set in Flashlink is LOCK 3x And even Lock,Unlock,& Lock.. Still nothing both ways.

My car starts up just fine no problems there. I double and even triple checked all of my wiring. I backtracked and searched all over the internet. And it seems I can't figure what is wrong. I've spent the entirety of the day troubleshooting and now have nothing left but a mess. I don't know what is wrong and I even double checked settings on the Flashlink manager. Even tried resetting my settings. Set all options as per what the guide suggests and nothing. I can not get it to start whatsoever. The only wires I didn't use in the guide were the hood pin(Pink/Black) & ignition output(Purple/Yellow). I disabled the hood pin output as well. Still nothing. Do I need to plug in the Valet switch?

I have also tried to go over programming again but I now can't even get past step 1 the Blue LED will just disappear now. One thing I haven't tried is resetting the Evo-one but I couldn't reset it using the Valet swtich. Thanks
...

Wirecolor.com

Le savoir-faire au travail

WireColor.com est l'ultime outil en ligne pour les installateurs de démarreurs à distance et de systèmes d'alarmes. Le site fourni des informations sur le cablage et des photographies détaillées des processus d'installation.

Infolettre

Recevez nos nouveautés
par courriel.