Quick Vehicle Finder
Find the right solution for your vehicle

Questions & Answers

2018 lexus rx350 evo all stand alone

0 votes
need some help with a 2018 rx350 i installed a evo all stand alone and hard wired everything, it programs fine but does not start, the evo all doesnt flash when i press lock but if i turn igntion on it lights up yellow. i tried different firmwares and still same thing, i also double checked all wires if anyone knows the issue let me know

thanks

 

i plugged in a evo one i had and programmed it to 3x lock and it started, so is it possible the evo all is defective?
asked Nov 14, 2019 in Lexus by shawn s (280 points)
edited Nov 14, 2019 by shawn s

1 Answer

0 votes
Possible, what is the service number to the evo-all, I'll take alook at the settings for the module.
answered Nov 14, 2019 by Derek (190,370 points)
001a07061538

thanks
D2 is on. It should be off

Also, on all toyota/lexus push models, RESET and reprogramme when it does not take on the first go.
hey quick question the evo all i posted before i ended up using it in a another  car and it worked so i went and got a new evo all but that one when i plug in the data wire it lights up red and stays red, it doesnt cycle to blue, red / blue , yellow , does that mean its locked?

sn: 001A07067208
i tried doing a master reset but it stays red

module is bugged. To unbug.

 

  1. flash version 0.99
  2. disconnect unit from the flasher and power cycle it in the car (connect/disconnect black connector)
  3. reconnect it to flash link and flash whatever firmware you need
  4. Turn settings protection off if it's on 
  5. Reset the unit

 

ok thanks it worked everything is good. one last question, i installed a evo start with it and everything is working fine, except the trunk does not open do i have to change a setting on the evo al?
This Q&A is not the best at tracking replies...

 

Trunk is a hardwired connection.  On the EVO-ALL, for that car, there is no programmed output for trunk release.
...