Quick Vehicle Finder
Find the right solution for your vehicle

Questions & Answers

My Evo-All does not start my Cruze 2017

0 votes

I have a Cruze 2017 standard Key and I bought an Evo-All, followed all the steps of the guide,  the blue light flash slowly, after decryption complete, I installed the Evo-All again in the car, without pressing the programming button, when I press the lock buttom  three times the car does not start, every time I press the lock buttom the blue light comes on, but not nothing happens. The same is when i press, lock-unlock-lock.

asked Dec 20, 2018 in Chevrolet by Wilber Cancio (130 points)
edited Dec 20, 2018 by Wilber Cancio

2 Answers

0 votes
I am guessing you mean blue light flashing slowly then you use decryption? Blue light flashing slowly means it's ready for decryption. You should have D1 on.. Are your parking lights flashing?
answered Dec 20, 2018 by Anthony Wilkinson (7,080 points)
same problem i have completed dycription and no parking lights do not flash on mine
Same problem for me for me too same car.
0 votes
I got mine to work the only thing I did differently was to do my set up before the decryption and turn off auto update when doing the decryption so that you can manually do the update once completed I plugged it in to the car harness and no blue flashing lights as expected!! Started my 2017 cruze no problem other than the fact that the unlock commands sent to the Evo all don't happen every time the cruze receives a command so had to press it more than 3 x... Hope this helps.
answered Dec 30, 2018 by John Froedge (210 points)
...