Quick Vehicle Finder
Find the right solution for your vehicle

Questions & Answers

07 ES350 Wont Program - light stays solid red after final step

0 votes
Installing an EVO One on an 07 Lexus ES350 per the regular installation with takeover instructions.  I have all of the wires installed correctly with good taped up connections.  However, when I go to program in the final step, the light blinks red (appears to be about 15 times and not 10), then stays solid red.  I have checked the ignition connection several times and it is solid.  Prior to installing this model, I had an EVO All installed with this same ignition wire and it was working fine.  The only reason I wanted to swap models was for the take-over capability.  Any ideas?
asked Dec 20, 2017 in Lexus by Marquie Board (570 points)

2 Answers

0 votes
 
Best answer
I was not able to get this working per instructions #57231, had to rollback to #19101.
answered Jan 3, 2018 by Marquie Board (570 points)
Hi

 

Can you help me understand what products i need for a 08 ES 350 to get the 3x lick button start working?

 

the staff here told me i need evo-all and updater

is this correct

how long it takes to do install on your car?

 

thanks
0 votes
This is a small issue that was introduced in the newer versions. When the led stay on RED, simply disconnect and reconnect the module.

It will be fixed in a upcoming version.
answered Dec 20, 2017 by Mathieu Bertrand Collin (49,520 points)
Does this mean that it is programmed? If so, shouldn't I be able to start it with the 3 door lock presses?
Any additonal Ideas?

thanks
You will need to start your own thread and provide your module's service number so we can see how the module is set up.

 

Thank you,
...

Wirecolor.com

the ultimate online tool

Visit wirecolor.com for wiring information and photographs providing detailed installation processes.

Email Sign Up

Get products & corporate
updates with our newsletter.