Quick Vehicle Finder
Find the right solution for your vehicle

Questions & Answers

Flash link not detecting my module when connected to my computer

0 votes
My computer says not detecting flash link when connected.  When I plug in the flash link the three LED come on and then go out.  The module yellow LED comes on and its says trying to connect and after a minute it seems to give up and says unable to connect.
asked Mar 26, 2021 in Dodge by Darren Cassel (130 points)

3 Answers

+1 vote
it looks like a bad connection, try to flip the cable to the other side and give it a try
answered Mar 27, 2021 by Haidar Jabbar (21,370 points)
the cable is key'd only to go one way?
0 votes
Is the EVO still plugged to the car ? It should not be.

 

Also, click on HELP then click on CANCEL FLASHLINK UPDATE if it is clicable. Disconnect/Reconnect the flasher and test.

 

If you have windows 7, go into Windows Update and run any available update.
answered Apr 9, 2021 by Robert T (279,840 points)
No it is not plugged in to car, did not get that far.  

I am operating Windows 10.  And I actually did check and see it is up to date with windows updates.

And I will find cancel flash link update and see if that helps.
Ok the help menu item to cancel the update is grey'd out.  Not available.
dont connect both flashlink and car harness.
Car harness is not connected
Is there anything else we can try?
Call support. 1-877-336-7797

Also have Teamviewer ready so the agent can take a look.
0 votes
fixed now programmed module properly finally but wont start and no led indications whatsoever on fob button pushes .

Also EVO-ALL thar-toy13 harness connections all in do i need to leave any disconnected?
answered Apr 25, 2021 by Stefan David (310 points)
...

Wirecolor.com

the ultimate online tool

Visit wirecolor.com for wiring information and photographs providing detailed installation processes.

Email Sign Up

Get products & corporate
updates with our newsletter.