Quick Vehicle Finder
Find the right solution for your vehicle

Questions & Answers

LED does not flash during programing. 2005 Pontiac G6

0 votes
I am using the int-sl+ with compustar cs800s. All of the compustar functions work with the datalink connection through the int-sl+. When I hit the lock button on the cs800s remote, the LED on the int-sl+ flashes once, but when I turn the ignition key on it never flashes. I have the purple/white data BCM wire hooked to the keyless data wire at the bcm. I have updated the int-sl+ to version 3.06. I have checked for 12v on the pink ignition wire and have it. From the cs800s remote the doors lock/unlock, the trunk pops, and when you try to remote start the fuel pump, dash lights, blower motor all come on. Just no crank and start. To clarify programing the int-sl+, I push the program button and plug in the datalink connector, then release the button. The LED comes on when I connect the datalink. Then I connect the white connector. The LED stays on. Then I push lock on the cs800s remote. The car locks and the LED goes off. Then I turn the ignition key to on and nothing happens from there.
asked Dec 19, 2016 in Pontiac by Jeffrey Drije (170 points)

1 Answer

0 votes
Try not to press lock on the cs800 before turning ignition.

Also the led can take a good time before starting to flash, leave the key on for a good minute.
answered Dec 19, 2016 by Mathieu Bertrand Colin (85,100 points)
...

Wirecolor.com

the ultimate online tool

Visit wirecolor.com for wiring information and photographs providing detailed installation processes.

Email Sign Up

Get products & corporate
updates with our newsletter.